У харківському Екопарку розбомбили вольєр: тварин евакуювали

Наразі тварини перебувають у безпечному місці

Фельдман Екопарк розташований буквально на лінії вогню. На його територію неодноразово прилітали снаряди, а тварини неодноразово опинялися під обстрілами. Після того як був розбомблений один з вольєрів, було ухвалено рішення евакуювати частину тварин. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, з Екопарку було вивезено чотири орангутанги - Вася, Кузя, Мессі та Поночка, а також дев'ять шимпанзе. Їхній вольєр був повністю зруйнований. Тварин притулив Харківський зоопарк, де вони зараз перебувають у більшій безпеці.

"Сьогодні під загрозою життя та здоров'я і людей, і тварин. У такі важкі часи особливо важливо допомагати тим, хто цього потребує найбільше, навіть коли сам перебуваєш у скрутному становищі. Добро завжди повертається та перемагає! Віримо у краще", — зазначили у зоопарку.

Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

З харківського екопарку вивозять тварин. Мавпи та левеня опинилися в безпеці. Левеня було вирішено відвезли додому до Фельдмана, де вихованець тимчасово житиме.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися