Війна: у харківському екопарку від стресу вмирають тварини

Від стресу тварини також стають агресивними, непередбачуваними та некерованими

У Фельдман Екопарку продовжують гинути тварини. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив власник екопарку Олександр Фельдман.

Так, за словами Фельдмана, тварини гинуть не лише від влучень бомб та снарядів, що регулярно летять в екопарк, а й від стресу.

"Міни, снаряди, бомби прилітають до Фельдмана Екопарку щодня. Складно уявити, що переживають наші тварини. Люди хоча б розуміють, що відбувається… Тварини гинуть не лише від влучень, а й від стресу – "розрив серця" – це не фігура мови, а реальність, з якою нам довелося зіткнутися", - написав на своїй сторінці Фельдман.

Власник екопарку наголосив, що від стресу тварини стають агресивними, непередбачуваними та некерованими.

На своїй сторінці власник екопарку опублікував фотографії, зроблені в Кінному комплексі, де видно снаряд, що не розірвався, і прилетів від російських окупантів.

picture

"Снаряди, що не вибухнули, просто накрили тачками - викликати мінерів, звичайно ж, нереально. Це страшна реальність, в якій ми зараз живемо. Але ми не здаємося. Усіма силами намагаємося зберегти та життя людей, і життя тварин", - додав Фельдман.

picture

Нагадаємо, що в харківському екопарку було вбито двох людей, які пробралися під обстрілами, щоб погодувати тварин. Оскільки екопарк знаходиться на лінії вогню, приїжджати, щоб годувати тварин, стало майже неможливо.

Також власник екопарку Олександр Фельдман розповів, що перевіз до себе додому частину тварин. Щодня він працює над тим, щоб евакуювати всіх вихованців із небезпечного на сьогодні екопарку.

Читайте також:

Через обстріл загинули тварини у харківському екопарку. Крім того, в екопарку зруйновано деякі будівлі та вольєри. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області збитий ворожий винищувач. Його вдалося збити військовослужбовцеві термінової служби Національної гвардії України. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Наталья

5 квітня 2022, 18:29

Не знаю чем Вам помочь? Очень хочу. Могу взять к себе домой животное, я живу в однокомнатной квартире, бещаю, что буду заботится об этом животном. Меня найти вы можете всегда на тел 0501947094

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися