62-й день війни: куди намагаються наступати російські окупанти на Харківщині

Ворог робить спроби наступати на один із населених пунктів у Харківській області

На Харківщині на сьогодні продовжуються активні бойові дії. Загарбники намагаються наступати на село в Ізюмському районі. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

За словами джерела, на Слобожанському напрямку противник посилює угруповання військ, продовжує часткове блокування міста Харкова та вогневу поразку підрозділів наших військ та об'єктів критичної інфраструктури.

Натомість російські окупанти намагаються просуватися вперед і проводити наступ.

"Загарбники намагаються проводити наступ у напрямку населеного пункту Заводи. Тривають бойові дії", - зазначають у Генштабі ЗСУ.

Читайте також:

• У блокадному Ізюмі російські загарбники призначили свого мера. Новий т.з. і. о. мера Владислав Соколов народився в Ізюмі Чоловік раніше працював міліціонером, а потім завідував сектором банківської безпеки у "Ощадбанку".

В окупованому Вовчанську фіксують складну гуманітарну ситуацію. Люди повідомляють, що місто мешкає без води, інтернету, харчових продуктів. При цьому Вовчанськ зазнає постійних обстрілів з боку окупантів.

Росія надіслала шпигунку до Харківської області. Дівчина передавала ворогові важливу інформацію: координати підрозділів та техніки ЗСУ, а також Нацгвардії України та місця розташування медичних та освітніх закладів.

• У Харкові змінилися адреси пунктів видачі городянам гуманітарної допомоги. У Харківській обласній військовій адміністрації опублікували перелік актуальних адрес. Нагадаємо, що гуманітарну допомогу роздають у відділеннях "Нової пошти" та у відділеннях "Укрпошти".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися