Що зараз роблять окупанти у Харківській області

Ворог намагався піти у контрнаступ у напрямку одного з населених пунктів на Харківщині

На Харківському напрямку зараз російські окупанти намагаються утримати зайняті ними рубежі. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Так, за даними джерела, російські підрозділи зосередилися на утриманні зайнятих рубежів та районів та недопущенні подальшого просування наших військ.

З цією метою російські окупанти здійснили вогневі нальоти на Рубіжне та Тернову. Крім того, наголошується, що ворог робив спроби наступу і намагався йти в контрнаступ у напрямку населеного пункту Тернова, Російські Тишки та селища Розплідник.

Українські війська відбили кілька спроб російських підрозділів просунутися у напрямках села Довгенське Харківської області та села Богородичне, що на Донеччині. Ворог продовжує шукати слабкі місця у системі оборони наших військ та активно залучає артилерію та армійську авіацію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові для оборони обласного центру створюється новий батальйон територіальної оборони. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі. 

 Угруповання російських окупантів у районі Ізюму на території Харківської області останнім часом значно деградувало.

 Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович розповів, чому зупинився наступ Збройних Сил України у напрямку Вовчанська Харківської області.

• У Харківській області українські військові пішли у контрнаступ і взяли полонених. У СБУ полонені розповіли, чому вони нібито не мали шансів відмовитися від війни та чому вони раді опинитися в полоні у ВСУ. Деталі читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися