Артобстріл міста на Харківщині: окупанти вбили двох людей та тяжко поранили дитину

За попередньою інформацією, загинули двоє людей

Харківська область щодня з початку війни зазнає обстрілів з боку російських окупантів. Сьогоднішній день не став винятком. Під обстрілом опинилося місто Балаклія. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радник голови Харківської обласної ради Наталія Попова.

Так, за інформацією джерела, внаслідок обстрілу міста було поранено семеро людей. У тому числі одна дитина. Дівчинка зараз перебуває у дуже важкому стані. Також Попова повідомила, що зараз відомо про двох загиблих.

Нагадаємо, що 28 лютого російські загарбники завдали авіаударів по балаклії. На початку березня окупанти зайшли до міста. З того часу він перебуває під тимчасовою окупацією.

У березні стало відомо, що мер Балаклії Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами. Своєю чергою, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубова назвав вчинок Столбового зрадою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові для оборони обласного центру створюється новий батальйон територіальної оборони. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі. 

 Угруповання російських окупантів у районі Ізюму на території Харківської області останнім часом значно деградувало.

 Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович розповів, чому зупинився наступ Збройних Сил України у напрямку Вовчанська Харківської області.

• У Харківській області українські військові пішли у контрнаступ і взяли полонених. У СБУ полонені розповіли, чому вони нібито не мали шансів відмовитися від війни та чому вони раді опинитися в полоні у ВСУ. Деталі читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися