На Харківщині обстріляли "Градами" та мінометами населений пункт: наслідки та фото

У смт була пошкоджена критична інфраструктура

Російські окупанти обстріляли селище міського типу Печеніги, що на Харківщині. Внаслідок цього була пошкоджена лінія електропередач. Про це повідомляє пресслужба Печенізької сільради.

Обстріл населеного пункту стався вранці. Після цього було знеструмлено частину смт. Упродовж тривалого часу там тепер не буде світла. Фахівці-енергетики працюють над вивченням можливості поновлення електропостачання.

Як передає печенізький селищний голова Олександр Гусаров на своїй сторінці в соціальній мережі, окупанти обстріляли Печеніги "Градами" та мінометами. Внаслідок події загинула одна людина. Ще один був поранений.

Наразі на місці події працює оперативно-слідча група. Також комісія селищної ради проводить обстеження ушкоджень та фіксує завдання збитків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у місті та області на 8 червня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Харків знову потрапив під обстріл з боку окупантів. В результаті було зруйновано один із популярних супермаркетів міста. У торговельній мережі відреагували на подію та прокоментували ситуацію. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• На Харківщині загинув молодий захисник батьківщини. 8 червня у Харкові пройшла прощальна церемонія. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися