"Є загроза": у ХОВА звернулися до мешканців Харкова та Лозової

Людей просять якнайменше перебувати на вулиці сьогодні

Сьогодні є ймовірність завдання ракетних ударів по місту Харків і Лозова. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Жителів Харків, а також Лозової попередили, що, за інформацією департаменту, сьогодні російські окупанти можуть обстріляти ракетами ці два міста.

У зв'язку з такою інформацією мешканців Лозової та Харкова просять реагувати на кожен сигнал тривоги та негайно проходити в укриття. Це може врятувати життя.

Крім того, у ХОВА просять харків'ян та лозовчан сьогодні якнайменше перебувати на вулиці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

ЗСУ збили літак і знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у місті та області станом на 15 червня. За його словами, за останню добу Харків окупанти не обстрілювали. Проте в області обстріл продовжувався. У результаті постраждали серед мирних людей.

• Мер Харкова Ігор Терехов відповів на запитання, чи варто зараз повертатися до міста тим, хто виїхав. Також він звернувся до мешканців міста і вкотре попросив їх бути обережнішими та не ігнорувати сигнали тривоги та завжди проходити після них в укриття, бо це може врятувати життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися