Російські окупанти обстріляли Харківщину: наслідки (ФОТО)

Внаслідок обстрілу в населеному пункті утворилися в землі дві вирви розміром 2,5 на 2 метри та 4 на 7 метрів

Днями населений пункт Бабаї у Харківському районі постраждав від ракетного обстрілу з боку окупантів. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ГУНП у Харківській області.

За інформацією джерела, 13 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що військові Росії завдали двох ракетних ударів з невстановленої зброї по населеному пункту.

picture

Внаслідок обстрілу сталася пожежа у складському приміщенні, в якому зберігалися запчастини для сільськогосподарської техніки. Крім того, на місці події у землі утворилися дві вирви розміром 2,5 на 2 метри та 4 на 7 метрів. На щастя, серед людей жертв та постраждалих немає.

Правоохоронці оглянули місце події та вилучили уламки боєприпасів.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 ЗСУ збили літак і знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у місті та області станом на 15 червня. За його словами, за останню добу Харків окупанти не обстрілювали. Проте в області обстріл продовжувався. У результаті постраждали серед мирних людей.

• Мер Харкова Ігор Терехов відповів на запитання, чи варто зараз повертатися до міста тим, хто виїхав. Також він звернувся до мешканців міста і вкотре попросив їх бути обережнішими та не ігнорувати сигнали тривоги та завжди проходити після них в укриття, бо це може врятувати життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися