Російські окупанти вбивають дітей на Харківщині

З початку війни у Харківській області загинуло 45 дітей, 128 поранено

Російські загарбники з першого дня війни завдають ракетних ударів по Харківській області. Внаслідок від отриманих травм загинуло 45 дітей. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, 13 червня окупанти обстріляли з "Граду" село П'ятницьке, що у Чугуївському районі області. В результаті було поранено тримісячну дитину, а її 35-річна мати загинула.

17 березня під обстрілом опинилася Золочівська громада. Тоді загинула жінка, яка закрила своїм тілом чотирирічну дочку. На щастя, дівчинка вижила.

29 березня у Чугуївському районі цивільний автомобіль наїхав на міну. Внаслідок цього загинули двоє чоловіків. Ще п'ятеро, включаючи шестимісячну дитину, отримали травми.

10 квітня військові Росії обстріляли цивільну інфраструктуру м. Балаклії Ізюмського району. Серед трьох загиблих мирних жителів Балаклійської громади одна дитина 7 років.

11 квітня після обстрілу Харкова загинули 8 людей, у тому числі дві дитини - 2-х та 13-и років. Ще 19 людей поранено, серед них четверо дітей 1, 4, 5 та 9 років.

24 квітня по Чугуєву було здійснено артобстріл. Загинув 59-річний чоловік. Троє отримали поранення, серед них 11-річна дитина.

15 травня військові Росії обстріляли Фельдман Екопарк. Загинув 15-річний волонтер, який допомагав вивозити та годувати тварин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 ЗСУ збили літак і знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у місті та області станом на 15 червня. За його словами, за останню добу Харків окупанти не обстрілювали. Проте в області обстріл продовжувався. У результаті постраждали серед мирних людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися