На Харківщині під час обстрілу загинули комунальники

Комунальники під час обстрілу перебували на своїх робочих місцях

Сьогодні російські окупанти обстріляли місто Чугуїв, що на Харківщині. Внаслідок пригоди є жертви - співробітники комунальних служб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила мер Чугуєва Галина Мінаєва.

Ранок 22 червня розпочався у Чугуєві з вибухів. Окупанти в черговий раз обстріляли кілька мікрорайонів міста. За словами Мінаєвої, наразі відомо, що внаслідок обстрілу є загиблі. Ними виявилися співробітники міського комунального підприємства, які перебували на своїх робочих місцях.

"Немає слів, щоб висловити весь біль і зневіру від цієї непоправної втрати. Висловлюю від себе особисто і від усього суспільства найглибші співчуття рідним та близьким загиблих", - зазначила Мінаєва.

Крім того мера міста розповів, що цього ранку руйнівного удару було завдано по повністю підготовленій до зими котельні, а також було серйозно пошкоджено теплові мережі. Постраждали багато квартир мешканців.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

   Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, в суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов відповів на запитання, чи варто зараз повертатися до міста тим, хто виїхав. Також він звернувся до жителів міста і вкотре попросив їх бути обережнішими та не ігнорувати сигнали тривоги та завжди проходити після них в укриття, бо це може врятувати життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися