Вибухи у Харкові 28 червня: що відомо

Стали відомі деякі подробиці сьогоднішніх вибухів у Харкові

Сьогодні, 28 червня, приблизно о 12:00 у Харкові пролунали вибухи. У Мережі повідомляли про "прильоти" в Індустріальному районі. У пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації розповіли подробиці події.

За інформацією джерела, загарбники справді вдарили по Індустріальному району Харкова. Внаслідок пригоди постраждали п'ятеро людей. Стан одного з них тяжкий. Його госпіталізували. Стан інших оцінюється як середнє.

Також внаслідок обстрілу, як зазначили у ХОВА, на території одного із підприємств міста виникла пожежа. Подробиці встановлюються.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу Харкова окупантами 27 червня було поранено 29 людей, серед яких п'ятьох дітей. Одна дитина у дуже тяжкому стані, двоє – у тяжкому та стан ще двох оцінюється як середньої тяжкості. Також відомо, що дев'ятеро людей загинули.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео.

 Як і де отримати гуманітарну допомогу у Харкові 28 червня. У ХОВА опублікували список актуальних адрес, за якими харків'янам видають продукти та предмети першої необхідності. Міська влада звернулася до мешканців Харкова з проханням не створювати черги за гуманітарною допомогою, оскільки це може бути небезпечним.

• У Харківській області ЗСУ "підсмажили" російських окупантів. над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ. У Мережі було опубліковано низку відео зі знищенням загарбників.

 Українські Himars знищили російський командний пункт у Харківській області. За попередніми даними, 8 військовослужбовців загинули та понад 13 поранені. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися