Арестович розповів, чи є загроза наступу окупантів на Харків

Арестович зазначив, що на території Білгородської області стоїть 144 дивізії у повному складі і одна з бригад берегової охорони і якщо вони підуть на Харків, буде проблемно

Кидати накопичені сили на Харків окупанти найімовірніше не стануть, оскільки місто взяти їм все одно не вдасться. Про це радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів у ефірі "Фейгін LIVE".

За словами Арестовича, поблизу Харкова, у Білгородській області, зараз стоїть 144 дивізії у повному складі та одна з бригад берегової охорони. Проте найімовірніше, Росії направив ці війська посилення наступу на Слов'янськ і Краматорськ.

"За задумами, цілями та завданнями, які вони ставлять - це не Харків. Це посилення Слов'янська та Краматорська, а вона (армія РФ, - ред) стоїть на Харківському напрямку, щоб загрожувати та щоб наші не перекидали туди свої війська", - сказав Арестович.

Також радник голови ВП зазначив, що окупантам немає жодного сенсу кидати нагромаджені сили на Харків, оскільки вони не мають шансів взяти місто.

"Якщо покинуть, то будуть ідіотами. Звичайно, нашим стане там нелегко. Але з іншого боку, не буде посилення Слов'янської та Ізюмської угруповань", – додав Арестович.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.

• Міський голова Харкова Ігор Терехов дав свій коментар щодо питання евакуації мешканців із міста та висловив свою думку з цього приводу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися