Українські воїни показали, як зачищають Харківщину від російських окупантів (ВІДЕО)

Українські захисники зазначають, що зараз необхідно відтіснити російських окупантів якнайдалі, щоб ворожа артилерія не могла діставати до Харкова.

Бійці зведеного прикордонного загону розповіли про "зачистку" території, полонених та реакцію місцевих жителів на звільнення з-під окупації від безпосередніх учасників операції. Про це повідомляється на сторінці Державної прикордонної служби у Facebook.

Харків російські загарбники обстрілюють щодня, нерідко і кілька разів на день. Українські воїни зазначають, що зараз конче необхідно відтіснити війська РФ якнайдалі, щоб у них більше не було можливості обстрілювати місто.

Також прикордонники розповіли про те, як проводились визволення захоплених сіл на Харківщині. Після проведення "зачистки" та звільнення населених пунктів, які перебували під тимчасовою окупацією, українських захисників не приховуючи сліз із радістю зустрічали місцеві жителі.

"Це настільки приємно. Це такі емоції... я просто не можу вам передати. Коли ти бачиш таких людей, ти розумієш, це все робиться не просто так. Навіть діди, які виходили надвір, щоб зустріти нас, плакали. Видавити з діда сльозу дорогого все-таки стоїть", - сказав прикордонник.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.

• Міський голова Харкова Ігор Терехов дав свій коментар щодо питання евакуації мешканців із міста та висловив свою думку з цього приводу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися