Мер Харкова Ігор Терехов розповів про ситуацію у місті 12 липня

Ситуація у Харкові залишається напруженою

З першого дня війни Харків зазнає обстрілів з боку окупантів. Місто знаходиться під ударом у будь-який час доби. Останні обстріли були у ніч проти 12 липня. Про те, як зараз живе місто та про загальну обстановку мер Ігор Терехов розповів під час єдиного телемарафону.

Цієї ночі Шевченківський район Харкова зазнав ракетного обстрілу. Дві ракети вдарили між будинками. На щастя, постраждалих та загиблих немає. Терехов також нагадав, що внаслідок вчорашніх обстрілів міста загинули шестеро людей та 37 було поранено.

Сьогодні харківські комунальники розпочали розбір завалів та ремонт під'їздів, у яких вибило шибки внаслідок вчорашніх обстрілів міста.

"Що стосується обстановки в місті, так, російський агресор ні на секунду не дає спокою Харків, постійно обстрілює. При чому географія обстрілів різна, інтенсивність і час обстрілів теж абсолютно різні. Тому передбачити щось неможливо", - сказав Терехов. .

Мер додав, що російські окупанти постійно обстрілюють місто у період з 24:00 до 5:00.

"Але попри таку тривожну обстановку, місто Харків не припиняє забезпечення життєдіяльності харків'ян. Ми працюємо. Супермаркети відкриті, аптеки відкриті, ринки теж відкриті, громадський транспорт ходить. Вчора, звичайно, через обстріл ми були змушені припинити роботу однієї з ліній метрополітену, але зараз уже все працює", - підсумував мер.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляв:

 У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватись поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.

• Міський голова Харкова Ігор Терехов дав свій коментар щодо питання евакуації мешканців із міста та висловив свою думку з цього приводу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



николай

13 липня 2022, 22:20

игорь александроввичь вы позаботьтесь о живых людях. наведите порядок в лечебных заведениях лекарствп в пятб раз плжскачили в цене.этим в больницах спекулируют и вымогают с людей.особенно в 31больнице.санитарка позваляет грубить больным.и даде бить подовой тряпеой.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися