На Харківщині чиновників підозрюють у переході на бік РФ (ФОТО)

Підозрювані брали участь у так званих нарадах спільно з окупантами та самопроголошеним «головою тимчасової громадянської адміністрації»

У тимчасово окупованому Вовчанську, що на Харківщині, чиновники підозрюються у співпраці з російськими окупантами. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За словами джерела, йдеться про першого заступника та заступника Вовчанського міського голови.

picture

За даними слідства, вони брали участь у так званих нарадах спільно з окупантами та самопроголошеним "головою тимчасової громадянської адміністрації".

picture

Відомо також, що перша заступниця надавала представникам окупантам списки з іменами учасників АТО/ООС, імена людей, які є учасниками проукраїнських організацій та патріотично налаштованих громадян.

picture

Двох чиновників заочно повідомлено про підозру в держзраді.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

 У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотник є невразливим для українських систем РЕБ.

• Рано вранці 26 липня у Харкові та Харківській області пролунали вибухи. У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили подробиці події. За інформацією джерела, ракетний удар було здійснено з міста Білгород. В результаті було пошкоджено цивільну інфраструктуру.

 У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури. 23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У пресслужбі ДСНС показали фото руйнувань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися