Ранковий обстріл Харкова: у поліції показали ФОТО наслідків

На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав

Сьогодні вранці російські окупанти обстріляли Салтівський та Слобідський райони Харкова. Про це повідомляється на сторінці "Поліція Харківської області" у Facebook.

За інформацією джерела, приблизно о 6:15 до поліції надійшло повідомлення про влучення ворожого боєприпасу між будинками. Пізніше було встановлено, що внаслідок влучення на футбольному майданчику стався вибух.

picture

У довколишніх будинках були пошкоджені вікна. А в будівлі автоцентру сталася пожежа. На щастя постраждалих немає.

picture

У Салтівському районі внаслідок обстрілу було частково зруйновано вхід на станцію метро.

picture

На місце події прибули співробітники поліції та вилучили уламки боєприпасів, документують наслідки обстрілів.

picture

У поліції зазначили, що слідчими вирішується питання щодо відкриття за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував ситуацію у міста 26 липня. За його словами, Харків перебуває під прицілом ворога та постійно перебуває під обстрілами. Попри це, місті продовжують працювати всі комунальні служби, працює громадський транспорт, а також магазини та супермаркети.

 У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

 У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотник є невразливим для українських систем РЕБ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися