Обстріл Салтівки: стало відомо про стан постраждалого підлітка (ВІДЕО)

15-річна дівчинка отримала множинні травми

20 липня російські окупанти обстріляли Салтівку у Харкові. В результаті постраждала 15-річна дівчинка. У пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації розповіли про її стан.

Підліток був доставлений до лікарні після мінно-вибухової травми у вкрай тяжкому стані. У потерпілої діагностували травму грудної клітки, шиї, кінцівок. Медики провели оперативне втручання.

"Стан дитини на цей період ближче до середньої тяжкості. Дитина починає одужувати, вона вже підіймається. Тож жодних хвилювань за життя дитини нині лікарі не мають", — повідомив лікар дитячого відділення Євген.

На сьогодні життя дівчинки, на щастя, нічого не загрожує. Наразі вона отримує необхідне лікування.

Також у ХОВА зазначили, що загалом від мінно-вибухових травм у медустанові проходили лікування 52 дитини.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотника невразливі для українських систем РЕБ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію в Харкові та області станом на ранок 27 липня. За його словами, за останню добу окупанти завдавали ударів по Харкову, а також Чугуївському, Харківському та Богодухівському районам області. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися