У Харкові ворожа ракета потрапила до підприємства: як воно виглядає (ФОТО)

На щастя, ніхто не постраждав

У ніч проти 4 серпня російські окупанти знову обстріляли Харків. У пресслужбі Харківської обласної прокуратури розповіли про наслідки обстрілу.

За даними слідства, російські військовослужбовці завдали ракетного удару Немишлянському району Харкова. Внаслідок цього були пошкоджені будівлі одного з підприємств. На місці події утворилося дві вирви діаметром 7 та 8 метрів.

picture

За попередньою інформацією, окупанти вели обстріл ракетами С-300 із території Білгородської області.

picture

Зазначається, що за процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Мер Чугуєва терміново звернулася до городян із важливим повідомленням. За її словами, ситуація в Харківській області останніми днями значно загострилася, а найближчим часом обстріл може стати ще частіше. У зв'язку з цим градоначальник звернулася до людей у важливе прохання.

У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Із серпня продуктові набори видають тричі на тиждень. Докладніше про те, як і де отримати гуманітарну допомогу та що входить з оновлений продуктовий набір, читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безмятежне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися