Прорив зупинено: на Харківщині знищено ворожу техніку, яка йшла в наступ (ВІДЕО)

Внаслідок вдалого коригування вогню з повітря техніка російських військових була знищена

ЗСУ знищили чергову партію російської військової техніки та окупантів у Харківській області. Відео було опубліковано на сторінці 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські військові повідомляють, що висування військової техніки російських окупантів було зафіксовано аеророзвідку, після чого по них було завдано точних ударів.

"Аеророзвідкою зафіксовано висування значної кількості ворожої техніки та особового складу з метою наступу на наші позиції. Внаслідок вдалого коригування вогню з повітря техніку рашистів знищено. Прорив зупинено! 62-й дивізіон 45 оабр – ми працюємо для Вас!", — йдеться у повідомленні. .

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Мер Чугуєва терміново звернулася до городян із важливим повідомленням. За її словами, ситуація в Харківській області останніми днями значно загострилася, а найближчим часом обстріл може стати ще частіше. У зв'язку з цим градоначальник звернулася до людей у важливе прохання.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Із серпня продуктові набори видають тричі на тиждень. Докладніше про те, як і де отримати гуманітарну допомогу та що входить з оновлений продуктовий набір, читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безмятежне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися