У РФ поширили новий фейк про Харків: як відреагували у мерії (ФОТО)

У Харківській міськраді дали жорстку відповідь на новий фейк про місто

У РФ вкотре повідомили фейкову інформацію про Харків. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр. 

За інформацією джерела, на брифінгу Міноборони РФ було заявлено, що у харківському Палаці спорту, що розташований на проспекті Григоренка, нібито зосереджені підрозділи ЗСУ, обладнані склади з озброєнням та боєприпасами, а підходи до будівлі заміновані. При цьому, росіяни зазначили, що місцевих жителів нібито навмисне не повідомили про це.

picture

Фото - ХАЦ

У Харківській міській раді на черговий фейк із боку РФ відповіли таке:

"Це у звичках федеральної служби безпеки російської федерації мінувати житлові будинки та підривати їх потім у політичних цілях. У нашій ментальності такого немає і бути не може".

picture
Фото - ХАЦ

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області поширюють черговий фейкЗагарбники намагаються переконати місцевих, що громада на Харківщині є частиною Росії. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У тимчасово окупованій Борівській громаді російські загарбники разом із місцевим колаборантами поширюють фейкову інформацію про те, що Харків "взято", до Києва "капітулював". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харківській області пропагандисти розпускають фейкову новину про смерть американця Далтона Кеннеді. Подробиці читайте на нашому сайті.

• Окупанти запустили чергову фейкову інформацію про те, що Харківській області нібито бійці ЗСУ здаються в полон. Так, на одному з пропагандистських інформаційних ресурсів з'явилася інформація про нібито українські військові, які здалися в полон, щоб не "гинути за амбіції Зеленського".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися