ЗСУ звільнили ще один населений пункт у Харківській області

ЗСУ покращили тактичне становище та звільнили два села за останній тиждень

На Харківщині вдалося звільнити від російських окупантів село Дмитрівка. Про це на брифінгу повідомив брифінгу заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

За словами Громова, за останній тиждень ЗСУ покращили тактичне становище на Слов'янському напрямі, зокрема в Ізюмському районі Харківської області. Також українським військовим вдалося звільнити два села, одне з них на Харківщині.

"Протягом тижня наші війська покращили тактичне становище і просунулися в глибину оборони противника в районах населених пунктів Мазанівка, Брашків, Сулугунівка та Дмитрівка. Звільнили два населені пункти - Мазанівка (Донецька область - ред.) та Дмитрівка (Харківська обл. - ред.)", - зазначив Громов.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Мер Чугуєва терміново звернулася до городян із важливим повідомленням. За її словами, ситуація в Харківській області останніми днями значно загострилася, а найближчим часом обстріл може стати ще частіше. У зв'язку з цим градоначальник звернулася до людей у важливе прохання.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Із серпня продуктові набори видають тричі на тиждень. Докладніше про те, як і де отримати гуманітарну допомогу та що входить з оновлений продуктовий набір, читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безмятежне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися