У Харкові чути вибухи: що відомо

Мешканців міста просять перебувати у укриттях

Харків опинився знову під обстрілом. Російські окупанти з самого ранку запускають ракети містом. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Сінєгубов.

За словами джерела, у Харкові пролунав вибух. За попередньою інформацією, у Шевченківському районі міста внаслідок обстрілу постраждала одна людина.

На цей момент подробиці встановлюються. Жителів Харкова та області просять перебувати в укриттях та не залишати їх до сигналу відбою повітряної тривоги.

"Увага! Жителі Харкова та області знаходитесь максимально в укриттях! Російські окупанти завдають ударів по Харкову. Не залишайте безпечні місця", - сказав Синєгубов.

Мер Харкова Ігор Терехов також прокоментував вибухи у місті.

"Тепер Павлове Поле обстрілюють вже і вранці. Наскільки хвилин тому там був вибух. Точно ніякої військової інфраструктури в цьому мирному і густо заселеному районі немає. Прошу бути всіх в укриттях - обстріл може повторитися", - сказав Терехов.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на 8 серпня. За останню добу ворог не припиняв обстрілу міста та області. Приблизно о 23:00 вибухи пролунали у Харкові, а після опівночі – у Харківській області. Докладніше про те, до куди потрапили ракети і які наслідки після нічних обстрілів Харкова та області читайте у нашому матеріалі.

• До мешканців Лозової звернулася міська влада та повідомила про те, що протягом дня місцеві можуть чути гучні звуки. Проте лозовчанам пояснили причину та попросили не панікувати.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3865
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися