"Загроза життю харків'ян є": Ігор Терехов розповів про ситуацію в Харкові 8 серпня

Ситуація у Харкові стабільна

Харків сьогодні вкотре опинився під обстрілом з боку російських окупантів. В результаті є загиблий та поранений. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в ефірі цілодобового телемарафону.

Вранці 8 серпня у місті пролунали вибухи. За словами Терехова, російські військові обстріляли Шевченківський район, його центральну частину. Одна людина загинула, і ще одна людина зазнала поранень.

Також мер зазначив, що обстріл не припинявся і вихідними днями.

"Цілеспрямовано ведуться обстріли російським агресором нашим ТЕЦ. Агресори з такою жорстокістю палять по наших ТЕЦ, щоб ми не змогли стабільно пройти опалювальний сезон. Є значні пошкодження ТЕЦ. Сьогодні ми працюємо над їх усуненням. Щодо самої ситуації в місті, вона стабільна. , що обстріл є і загроза життю харків'ян теж є", - сказав Терехов.

Міський голова наголосив, що місто живе повним життям, наскільки це можливо у воєнний час – комунальні служби працюють не перестаючи, ходить транспорт, працюють магазини та ринки, а також відкриті автозаправні станції.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на 8 серпня. За останню добу ворог не припиняв обстрілу міста та області. Приблизно о 23:00 вибухи пролунали у Харкові, а після опівночі – у Харківській області. Докладніше про те, до куди потрапили ракети і які наслідки після нічних обстрілів Харкова та області читайте у нашому матеріалі.

• До мешканців Лозової звернулася міська влада та повідомила про те, що протягом дня місцеві можуть чути гучні звуки. Проте лозовчанам пояснили причину та попросили не панікувати.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися