Нічні вибухи у Харкові: Терехов прокоментував обстріл міста

Серія вибухів пролунала після 2 години ночі

Російські окупанти майже щодня обстрілюють Харків у нічний час доби. Сьогоднішня ніч також не стала винятком. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Приблизно о 2.10 жителі міста почули серію вибухів, їх було не менше чотирьох. За словами Терехова, незабаром до місця події прибули рятувальники. Їм вдалося виявити лише два наслідки нічних обстрілів. В Індустріальному районі фактично на пустирі пошкоджено електроопору та трамвайні рейки. Ще один приліт у районі окружної поруч із двоповерховою будовою, яка не має жодного відношення до військової інфраструктури. Осколками пошкоджено фасад, частково дах, вибиті вікна.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов повідомив, що ракетні удари були завдані вночі по Індустріальному та Шевченківському районам. В останньому внаслідок обстрілу було пошкоджено готельно-ресторанний комплекс. На щастя постраждалих немає.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань.

Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню.

У селі Безтурботне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалили. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися