Як виглядає Чугуєв після прильоту російських ракет (ФОТО)

Частину зруйнованих будівель у місті можна буде відновити

До міста Чугуєва, що у Харківській області, прибули експерти департаменту будівництва та архітектури Харківської ОВА, щоб оцінити стан зруйнованих окупантами об'єктів та можливість їх відновлення. Про це у своєму Telegram-каналі розповіла мер міста Галина Мінаєва.

З початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України окупанти обстрілюють Чугуєв чи не щодня. За цей час від обстрілу постраждала велика кількість будівель. Деякі зруйновані частково, деякі повністю.

picture

9 серпня до міста прибув керівник департаменту будівництва та архітектури Харківської ОВА Антон Коротовських та експерти департаменту. Вони побували на об'єктах, які зазнали руйнувань внаслідок обстрілів з боку агресорів.

picture

"Зокрема, продемонструвала Антону Володимировичу стан Фізкультурно-оздоровчого комплексу, 2-ї школи, будинків номер 7 по вулиці Музейній та 14 по Гвардійській, а також низку інших важливих для суспільства об'єктів", - повідомляє Мінаєва.

picture

Мер зазначила, що деякі об'єкти підлягають відновленню вже найближчим часом, деякі відновлюватимуть досить тривалий час, а деякі відновити, на жаль, зовсім не вдасться. По кожному з них експерти нададуть окремий кваліфікований висновок.

picture

"Ми, у свою чергу, як міська влада, налаштовані на максимальне відновлення нашого прекрасного міста, і мені дуже приємно, що ця наша позиція має максимальну підтримку з боку обласної влади", - підсумувала Мінаєва.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань.

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню.

 У селі Безтурботне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалили. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися