У двір житлового будинку у Харкові прилетіла ракета: ФОТО з місця події

У Київському районі Харкова ворожа ракета потрапила у двір житлового будинку

Вранці 11 серпня російські окупанти вкотре здійснили ракетні удари по місту Харків. У пресслужбі Харківської обласної прокуратури повідомили деякі подробиці події.

Приблизно о 4:30 у Харкові пролунала серія вибухів. Незабаром стало відомо, що ударів було завдано на Київському районі. Ворожа ракета влучила у двір житлового будинку.

picture

Внаслідок пригоди в будинку було вибито вікна, а у дворі пошкоджено припарковане авто. На щастя, ніхто із цивільних не постраждав.

picture

За попередньою інформацією, ракети типу С-300 були випущені Харковом з території Білгородської області РФ.

picture

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

picture


Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню. Подробиці читайте у нашому матеріалі на нашому сайті. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися