У Харкові окупанти зруйнували ВНЗ: як він тепер виглядає (ФОТО)

Зруйновано корпуси одного з освітніх закладів у Слобідському районі

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Харкову цієї ночі. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Приблизно о 2.52 12 серпня харків'яни почули серію вибухів. Ракетні удари були здійснені одразу по кількох районах міста. За інформацією джерела, один із них був Слобідським районом.

picture

Внаслідок обстрілу зруйновано та суттєво пошкоджено корпуси однієї з закладів вищої освіти. Якихось військових об'єктів на зазначеній території відсутні.

picture

За попередньою інформацією, окупанти використовували ракети С-300 і запускали їх із Білогородської області.

picture

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

picture

Водночас мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що цієї ночі окупанти обстріляли Слобідський, Київський та Новобаварський райони. Подробиці встановлюються.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися