На Харківщині українські військові розгромили техніку окупантів (ВІДЕО)

У Мережі опублікували відео знищення військової техніки російських загарбників

Українські захисники знайшли та знищили у східній частині села Тернова, що на Харківщині, ворожу військову техніку та живу силу противника. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив командир загону сил спеціальних операцій "Азов Харків" Анатолій Сидоренко.

За інформацією джерела, у східній частині селища Тернова під час операції бійцями ССО АЗОВ Харків було знищено 2 автомобілі, 2 БМП, контрольно-спостережний пункт, склад із БК, а також сім одиниць живої сили противника.

Анатолій Сидоренко опублікував відео кадри спецоперації у східній частині селища Тернове.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

Протягом останньої доби російські окупанти обстрілювали Харків та кілька районів області. Загарбники завдавали ракетних ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському та Богодухівському районам. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися