Вранці в Харкові пролунали вибухи: що відомо

Внаслідок обстрілів міста загинула одна людина

Сьогоднішній ранок у Харкові знову видався неспокійним. Російські окупанти вкотре завдали по місту ракетних ударів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Сінегубов.

О 6:00 у Харкові пролунала серія вибухів. Як виявилося, ворог завдав щонайменше 5 ракетних ударів у Київському, Немишлянському та Основ'янському районах міста.

У Київському районі зруйновано будівлю однієї з установ вищої освіти, в Основ'янському - будівлю цивільного підприємства, у Немишлянському - ракети потрапили до 2 приватних будинків.

На цей час відомо про одну загиблу жінку, яка була охоронцем у навчальному закладі.

На місці влучень працюють екстрені служби. Інформація про постраждалих та масштаб руйнувань уточнюється.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 17 серпня російські військові здійснили ракетний удар по харківському гуртожитку, в якому перебували люди. Внаслідок пригоди є велика кількість загиблих та постраждалих. Будівля гуртожиток повністю зруйнована. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Україна просить у Заходу додаткову військову допомогу після жорстокого обстрілу Харкова, влаштованого росіянами 17 серпня. Ракета потрапила до гуртожитку, де проживали глухонімі люди. Вони просто не чути сирени повітряної тривоги, а також не можуть відгукнутися, коли рятувальники під час розбору завалів оголошують тишу.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.




Джерело: https://t.me/synegubov/3941
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися