Під завалами знищеного гуртожитку продовжують шукати людей: Оновлена статистика по жертвам

Скільки людей загинуло при попаданні російської ракети по харківському гуртожитку

У Харкові під завалами гуртожитку на Салтівці 19 серпня знайшли тіло ще однієї загиблої. Жінка була переселенкою з Кутузівки. Наразі рятувальники шукають сестру загиблої Про це повідомив голова ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко, пише "Суспільне".

"У гуртожитку в Салтівському районі останні дані - це 15 загиблих, 20 поранених. У Слобідському районі чотири загиблі, з них одна дитина. Крім того, було 22 поранених", - розповів Володимир Тимошко.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 17 серпня російські військові здійснили ракетний удар по харківському гуртожитку, в якому перебували люди. Внаслідок пригоди є велика кількість загиблих та постраждалих. Будівля гуртожиток повністю зруйнована. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Україна просить у Заходу додаткову військову допомогу після жорстокого обстрілу Харкова, влаштованого росіянами 17 серпня. Ракета потрапила до гуртожитку, де проживали глухонімі люди. Вони просто не чути сирени повітряної тривоги, а також не можуть відгукнутися, коли рятувальники під час розбору завалів оголошують тишу.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися