Нічні вибухи у Харкові: куди потрапила ракета (ФОТО)

Внаслідок пригоди постраждали дві жінки похилого віку

Російські окупанти цієї ночі завдали ракетного удару по Харкову. У пресслужбі Харківської обласної прокуратури розповіли подробиці події та опублікували фото наслідків обстрілів.

31 серпня близько півночі російські військові обстріляли Київський район міста. Ракета потрапила у двір чотириповерхового житлового будинку, внаслідок чого спалахнула квартира. Дві жінки 71 та 79 років отримали поранення. Також було пошкоджено офісні приміщення та будівлю корпусу одного з вищих навчальних закладів.

picture

За попередньою інформацією, окупанти випустили по Харкову ракету типу С-300 із території Білгородської області РФ. Також ЗС РФ обстріляли Новобаварський район м. Харкова. Попередньо, із РСЗВ "Смерч". Снаряд потрапив до асфальтного покриття.

picture

Зазначається, що за фактами порушення законів та звичаїв війни було розпочато досудове розслідування.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Відомий український співак прокоментував обстріл Саржиного Яру. За його словами, таке місце як Саржин Яр має для нього особливе значення та пам'ять, тому йому дуже боляче читати про обстріл цього парку.

Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях.

Генерал Маломуж розповів, чому ворог зосередився на Харкові. На його думку, на прикладі цього міста російські військові показують, що можуть бити й по інших містах, включаючи столицю України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися