На Харківщині українські воїни підірвали техніку окупантів

У Мережі опублікували ефектне відео блискучої роботи наших воїнів

На Харківщині українські захисники знищили російську САУ 2С3 "Акація". Про це повідомили на сторінці Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

За інформацією джерела, аеророзвідка Нацгвардії в рамках заходів контрбатарейної боротьби знайшла мету, коригувала вогонь артилеристів Збройних сил України та зафіксувала результат їхньої блискучої роботи.

Зазначається, що САУ 2С3 "Акація" має калібр 152 мм, а також розрахунок із чотирьох членів екіпажу. Має ефективну дальність стрілянини на 20 км.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Відомий український співак прокоментував обстріл Саржиного Яру. За його словами, таке місце як Саржин Яр має для нього особливе значення та пам'ять, тому йому дуже боляче читати про обстріл цього парку.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Генерал Маломуж розповів, чому ворог зосередився на Харкові. На його думку, на прикладі цього міста російські військові показують, що можуть бити й по інших містах, включаючи столицю України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися