У Харкові зруйновано офіс "Батьківщини" (ФОТО)

Офіс з перших днів війни став центром допомоги харків'янам

Харківський офіс "Батьківщини" знищили російські окупанти. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook розповіла український політик, голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

За її словами, офіс постраждав внаслідок ракетного обстрілу Харкова. Зазначається, що партійний центр із перших днів війни став центром допомоги харків'янам. Однак зараз він перебуватиме вже в непридатному стані.

picture

"Партійний центр, який наш Віталій Данилов та його команда з перших днів війни перетворили на справжній центр допомоги харків'янам, став черговою жертвою російського геноциду... Наївні раби все ще вірять, що терор їм допоможе подолати вільних людей", - пише Тимошенко.

picture

Також Юлія Тимошенко опублікувала фотографії, на яких зафіксовано зруйнований офіс.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Відомий український співак прокоментував обстріл Саржиного Яру. За його словами, таке місце як Саржин Яр має для нього особливе значення та пам'ять, тому йому дуже боляче читати про обстріл цього парку.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Генерал Маломуж розповів, чому ворог зосередився на Харкові. На його думку, на прикладі цього міста російські військові показують, що можуть бити й по інших містах, включаючи столицю України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися