У Харкові розбирають завали Будинку друку (ФОТО, ВІДЕО)

Рятувальникам потрібно розібрати всі аварійні елементи покрівлі, колон, балок та плит перекриття

Під час чергового обстрілу міста Харків, яке здійснили російські окупанти, було зруйновано будівлю Будинку друку у Немишлянському районі. Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Сьогодні, 2 вересня, рятувальники проводили аварійно-рятувальні роботи у Будинку друку. Вони розбирали та звалювали вниз аварійні конструкції зовнішньої стіни із застосуванням ручного аварійного інструменту.

picture

Зазначається, що рятувальникам потрібно розібрати всі аварійні елементи покрівлі, колон, балок та плит перекриття, які загрожують неконтрольованим руйнуванням.

picture

У пресслужбі ДСНС опублікували фотографії та відео з місця події.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 ЗСУ в ніч на 1 вересня у Куп'янському районі Харківської області знищили російський склад із паливно-мастильними матеріалами. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Російським окупантам, які перебувають під Ізюмом, не вдається воювати. Натомість вони вживають алкоголь і стріляють по своїх же. Про це стало відомо із перехопленої телефонної розмови окупанта. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися