Окупанти на Харківщині напиваються та стріляють у своїх: перехоплення розмови (ВІДЕО)

Загарбники хочуть повернутися додому за першої зручної нагоди

Російським окупантам, які перебувають під Ізюмом, не вдається воювати. Натомість вони вживають алкоголь і стріляють по своїх же. Про це стало відомо з перехопленої телефонної розмови окупанта, яку опублікували у ГУР МО України.

З телефонної розмови двох загарбників випливає, що російські військові не мають прикриття, а вивести їх також відмовляються. Водночас один із них зазначив, що їхні офіцери випивають.

“У нас немає прикриття, нічого. Вивести нас не можуть. х** його знає", - сказав співрозмовнику окупант.

Загарбник розмірковує, що при будь-якій нагоді потрібно поїхати додому, щоб повернутися живим. Крім того, він додав, що у них відбувся випадок, коли один окупант застрелив іншого.

"Сьогодні капітан вранці будував - "ви нам на**й не потрібні". Ситуація з нашим сталася... Я думаю, ні**я собі "ситуація", печінку прострелили, людина померла в бруді. Один одного застрелив, бо вночі не видно нічого, сидимо без нічних прицілів, а капітан із трьома прицілами”, - зазначив загарбник.

Наприкінці розмови окупант заявив, що командиру за його поведінку слід "набити обличчя", а потім виїхати додому.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Відомий український співак прокоментував обстріл Саржиного Яру. За його словами, таке місце як Саржин Яр має для нього особливе значення та пам'ять, тому йому дуже боляче читати про обстріл цього парку.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Генерал Маломуж розповів, чому ворог зосередився на Харкові. На його думку, на прикладі цього міста російські військові показують, що можуть бити й по інших містах, включаючи столицю України.



Джерело: https://t.me/DIUkraine/1230
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися