Під Харковом ЗСУ отримали допомогу (ФОТО)

Харківські волонтери продовжують допомагати військовим

Харківський бізнесмен та волонтер Юрій Сапронов разом зі своєю командою знову відправив допомогу для бійців ЗСУ. Про це він сам повідомив у себе в соцмережах.

"Сьогодні один із найефективніших і найпродуктивніших днів для нашої з Вами команди. Був час почухати Бориса (кіт) до 9 ранку, потім відволікся до міста на півтори години зустрітися з потрібними людьми, і ось тільки присів). 4 наші "підшефні" підрозділи з Уди, Соснівка, Дементіївка, Р.Лозова до нас пробилися.Сумарно два мікроавтобуси, 2 джипи та один пікап потреб завантажили.І цвяхом сьогоднішнього дня був звичайно переданий пікап Міцубісі від Євгеній Черняк Євгеній Черняк. воювати", - написав Юрій.

Волонтери за добу передали такі потреби:

- енергетиків 960 банок;

- труси/шкарпетки/футболки 300;

- 1 бензогенератор;

- 30 спальних мішків;

- 9 гідраторів;

- 20 рюкзаків;

- 12 лопат Фіскарс;

- 9 саперних лопати;

- 8 надувних кариматів;

- 19 налобних ліхтарів;

– 25 такт. ліхтарів;

- 480 сухих пайків;

- 500 м2 плівки;

- 4 пончо;

- 1 дрон;

- 2 газові пальники;

- 100 балонів до них;

- 50 активних навушників;

- 500 губки/мочалки;

- 30 пар тактичних рукавичок;

- 20 бафів;

- 4 буржуйки;

- солодощі;

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Російські окупанти обстріляли Новобаварський район Харкова з РСЗВ "Смерч". Уламки ракет виявили на кількох вулицях. У поліції показали світлини наслідків обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися