У квартирах, які знищила російська ракета в Харкові, ніхто не мешкав (ВІДЕО)

На місці обстрілу багатоповерхівки в Київському районі Харкова, одна жінка 80 років отримала легкі тілесні ушкодження та знаходиться в шоковому стані. Про це розповів речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, повідомляють «Коментарі. Харків».

На місці обстрілу багатоповерхівки в Київському районі Харкова, одна жінка 80 років отримала легкі тілесні ушкодження та знаходиться в шоковому стані. Про це розповів речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, повідомляють "Коментарі. Харків".

"Влучання відбулося у двох місцях у центральній частині міста Харкова ракетами С-300, які були запущені з території Бєлгородської області. Одне з влучань відбулося у двір адміністративної будівлі, травмованих чи загиблих осіб немає. Інше влучання відбулося по житловій багатоповерховій будівлі", – повідомив Дмитро Чубенко.

Зі слів осіб, які мешкають у цьому будинку, щодо місця влучання ракети – в цих квартирах ніхто не мешкав. Тому наразі рятувальники продовжують розбір завалів.


Раніше у "Коментарях. Харків":

Рятувальникирозбирають завали у центрі Харкова. З-під руїн житлового будинку в Київському районі врятували трьох осіб – двох жінок та чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію харківського міського голови Ігоря Терехова.

Сьогодні вранці російські ракети потрапили до житлової багатоповерхівки у Київському районі Харкова. Фото з місця події опублікував керівник ГУ Нацполіції на Харківщині Володимир Тимошко, повідомляють "Коментарі. Харків".

Сьогодні вночі російські війська обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинула жінка. "В одному випадку було потрапляння до приватного житлового будинку. Під час розбору завалів виявлено тіло жінки. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного будинку. Від розльоту осколків спалахнув будинок. Без постраждалих", - написав міський голова у своєму Телеграм-каналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися