В центральних частинах Харкова «Теплові мережі» пришвидшили роботи

До харків’ян звернулися з проханням не нехтувати жовтими стрічками.

Бригади КП "Харківські теплові мережі" прискорюють роботи у центральних частинах міста, аби якомога швидше провести асфальтування ділянок на місцях розриттів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прес-службу Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, фахівці підприємства закінчують тепломеханічні роботи на джерелах теплопостачання, проводять благоустрій території та закривають віконні отвори у будівлях підприємства.

Крім того, через сильні пориви вітру усім філіям ХТМ довелося укріплювати огорожі на місцях проведення земляних робіт. На підприємстві звернулися до харків’ян з проханням не нехтувати попереджувальною сигнальною стрічкою та огорожею ХТМ, не наближатися до відкритих теплотрас, стежити за дітьми і не кидати сміття у траншеї.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ситуація дозволяє пришвидшено готуватися до запуску тепла. Комунальні служби посилили інтенсивність виконання відновлювальних робіт у житловому фонді міста Харкова. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що пришвидшенню підготовки до зими сприяє “тимчасове затишшя”. За його словами, протягом кількох днів  обстрілів по місту зафіксовано не було.

"Протягом кількох днів у Харкові тихо. Зараз працюємо ще інтенсивніше, щоб підготувати місто до опалювального сезону. Користуючись тимчасовим затишшям, вставляємо вікна, закриваємо контури", - повідомив Ігор Терехов. У Харківській міській раді повідомили, що запускати тепло у будинки харків'ян планують почати 15 жовтня.

У Харківській області житловий фонд готовий до наступного опалювального сезону на 89%. Теплове господарство вдалося підготувати на 80,3%, а об'єкти соціальної сфери - на 64%, водопровідно-каналізаційне господарство - на 81,9 %.

У Харківській ОВА повідомили, що ситуація з підготовкою до зими на деокупованих територіях області складніша. Триває розмінування та вивчається пошкодження критичної інфраструктури у Куп’янському, Ізюмському районах та частині Чугуївського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися