У Балаклійській громаді нові правила в’їзду та виїзду: подробиці

У Балаклійській міській раді порадили жителям не поспішати з поверненням на деокуповані території Харківщини

У суботу, 1 жовтня, почали діяти нові правила в’їзду та виїзду з Балаклійської громади. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення Балаклійської міської ради.

“З сьогоднішнього дня, (1 жовтня, - ред.) в’їзд та виїзд з Балаклійської громади здійснюється за паспортом громадянина України, без пред’явлення тимчасової перепустки”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Місцева влада також вчергове нагадала громадянам, що не варто поспішати з поверненням до звільнених населених пунктів. Також не можна торкатися невідомих предметів та речей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 28 вересня на деокуповані території Харківської області почали пропускати тільки при наявності відповідних перепусток. Це правило, найперше, стосується волонтерської діяльності. Отримати відповідний документ можна в Єдиному координаційному гуманітарному центрі. 

Директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол повідомив, що для отримання перепустки на деокуповані території потрібно написати заяву, у якій потрібно зазначити вид гуманітарного процесу, що буде здійснюватися тією чи іншою волонтерською організацією. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли, що заповнити інтернет форму для отримання перепустки на деокуповані території можна за посиланням

Також громадяни можуть надати інформацію щодо діяльності благодійного фонду чи громадської організації через онлайн форму.

У Балаклії виявили тіло загиблої цівільної особи. Правоохоронці звернулися до жителів міста з проханням допомогти ідентифікувати особу.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися