Збільшилася кількість постраждалих від обстрілу Харкова 21 жовтня: одна людина у важкому стані

За добу з 21 на 22 жовтня росіяни завдавали ударів по Харкову та Харківській області.

Поранення внаслідок обстрілів отримали 14 людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, російські загарбники вдарили ракетами двічі по обласному центру приблизно о 8:05 та о 10:15, ймовірно використовуючи ЗРК С-300. Снаряди влучили в об'єкт промислової інфраструктури м. Харків. Внаслідок цих двох ударів, за уточненими даними, поранення загалом отримали 11 людей.

Очільник області повідомив, що один із поранених у важкому стані, стан інших людей медики оцінюють як середній.

picture

picture

Також минулу добу ворог обстрілював м. Вовчанськ, смт Дворічна та інші населені пункти в Харківському, Чугуївському, Богодухівському та Куп'янському районах області. Пошкоджені приватні будинки, сталися пожежі.

В обласній екстренці повідомляють, що від обстрілів з пораненнями госпіталізовано 45-річного чоловіка в Богодухівському районі, 54-річну жінку в Куп'янському та 56-річного чоловіка в Харківському районі.

Нагадаємо, що налінії зіткнення російські окупанти намагалися піти в наступ в районі населеного пункту Тернова Липецької громади Харківського району, але зазнали втрат та відійшли.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В багатьох районах Харкова, що найбільше страждають від обстрілів російських окупантів, продовжують відновлення житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Здавалося б, що деякі будинки відновити неможливо, втім, харківські будівельники доводять протилежне. Так, в Основ’янському районі міста відбудовують житловий багатоквартирний будинок, де російський снаряд зруйнував цілий під’їзд. Вже зараз майже відновлений каркас будинку, роботи з відновлення тривають. Усього відремонтували понад 4500 тисячі будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися