884 об’єкти соціальної інфраструктури міста Харкова постраждали внаслідок бойових дій

Волонтери допомагають комунальникам відбудовувати місто.

Реєстр пошкоджених об’єктів (будівель) внаслідок бойових дій налічує всі соціальні об’єкти, які постраждали через обстріли ворожих російських військ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, серед постраждалих об’єктів - 107 об'єктів закладів дошкільної освіти, 117 - загальної середньої освіти, 36 - вищої освіти, 79 - охорони здоров’я, 17 - культури, 528 - інші адміністративні будівлі та нежитлові споруди.

Реєстр веде уповноважений орган з організації та координації виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд у місті Харкові.

У департаменті зазначили, що волонтери продовжують допомагати комунальникам у ремонті будинків та об'єктів соціальної інфраструктури міста. Наприклад, за вересень-жовтень команди волонтерів закрили контури у 37 об'єктах: у 4 школах у Київському районі, 9 школах та 7 дитсадках - у Немишлянському, 10 школах та 7 дитсадках – у Шевченківському районах.

lCHkGKXLmSlrXYUB2i8DYzB1s.jpg

n9zoMF_RJa8isHlIcAVuKTQJ7.jpg

w8NiLUoUb9JPlOb2583KnzSSW.jpg

AGxCn1IJJc-cduZT9Lfpmcsyg.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Рашисти "приписали" Тараса Шевченка до російських діячів культури. Пропагандистські плакати надрукували російські загарбники для закладів освіти раніше окупованих територій Харківської області. Тепер правоохоронці знаходять докази неосвіченості окупантів у звільнених населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Так, прокурори Куп’янської окружної прокуратури спільно зі слідчими поліції вилучили агітаційні плакати, на яких український Кобзар зображений серед діячів Росії. 27 жовтня у с. Глушківка Куп‘янського району у ліцеї правоохоронці знайшли російські підручники, накази, датовані періодом окупації, а у кабінеті директора — російський прапор.

Крім того, знайдено низку агітаційних плакатів із зображенням російських письменників різних часів. Пропаганда РФ серед російських діячів "приписала" собі і українського поета Тараса Шевченка. На російськомовному плакаті портрет Кобзаря з написом "Дневник вёл на русском языке".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися