Обстріл Харкова вночі 2 листопада: що відомо

Окупанти обстріляли Київський район міста.

Вчора пізно ввечері, 2 листопада харків’яни почули гучні вибухи. Повітряна тривога була оголошена ще близько 20:23, перший вибух пролунав десь о 23:01. Потім місцеві мешканці почули ще приблизно три потужних вибухи.

Міський голова Харкова Ігор Терехов оперативно відреагував на події та написав про три "прильоти" в центрі міста.

"Три "прильоти" по Київському району. Попереднє попадання по адміністративній нежитловій будові. Інформації про поранених чи загиблих наразі немає", – зазначив мер.

Вже вранці рятувальники Харкова у щоденному зведенні повідомили, що внаслідок влучання однієї з ракет зайнялась одноповерхова будівля господарського призначення та тролейбус. Площа горіння склала 13 кв.м. О 23:54 вогонь приборкано бійцями 27-ї  Державної пожежно-рятувальної частини. Постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора вранці окупанти знову обстріляли місто Вовчанськ. Поранення отримали чотири жінки та чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, в с. Олександрівка Богодухівського району на міні підірвався та отримав поранення 37-річний комбайнер під час роботи в полі. Усі постраждалі госпіталізовані, їхній стан медики оцінюють як середній. Очільник області закликав мешканців Харківщини бути максимально пильними і обережними, не ігнорувати сигнали тривоги.

з 1 на 2 листопада російські загарбники відкривали вогонь по мирним містам та селам Харківської області, зокрема, артилерією накривали міста Куп'янськ та Вовчанськ, а також Куп'янський, Чугуївський та Харківський райони.

1 листопада в с. Петропавлівка Куп'янського району росіяни поранили сім’ю – мати 25 років та двох дітей – 4-річного хлопчика та 6-річну дівчинку. Стан матері оцінюють як середній, діти у важкому стані. Крім того, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіків 76 та 62 років. В Чугуївському районі зазнав поранень та був госпіталізований 70-річний чоловік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися