Які графіки відключення світла у Харкові та області актуальні 20 листопада

У суботу енергетикам вдалося трохи пом’якшити обмеження споживання електроенергії

У неділю, 20 листопада, у всіх регіонах України будуть застосовувати планові відключення. Обмеження споживання електроенергії триватимуть з 8:00 до 24:00. Додаткові аварійні відключення вводити не планують. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”. 

У компанії повідомили, що у суботу енергетиками вдалося трохи пом’якшити обмеження споживання. “Ми продовжуємо працювати, щоб повернути світло українцям, яке намагаються забрати у нас рашисти, атакуючи ракетами наші енергетичні об’єкти. Це складно, часом довше, ніж ми очікували, але ми знаходимо рішення, заживлюємо та тримаємо баланс в енергосистемі”, - наголосили в “Укренерго”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області у період з 21 по 27 листопада діятиме оновлений графік погодинних обмежень електроенергії. Відомо, що наступного тижня постачання електроенергії обмежуватимуть по три години на добу. Наприклад, тим, хто цього тижня був без світла з 12:00 до 15:00, наступного тижня електроенергію вимкнуть з 13:00 до 16:00.  Як і в попередні тижні, світло вимикатимуть почергово - абонентів поділили на 12 черг.

На початку листопада російські загарбники під час чергового обстрілу території України пошкодили один з ключових об’єктів "Укренерго". Це вплинуло на постачання електроенергії до деяких областей - Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської, Сумської, Харківської, Полтавської, Донецької та м. Київ. В “Укренерго” зазначили, що ситуація з живленням цих регіонів залишається складною. Тут застосовують планові, а іноді й аварійні вимкнення світла.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися