Коли електроенергію будуть відключати чітко по графіку – голова НЕК «Укренерго»

Світло будуть вимикати приблизно на 4 години.

Через велику кількість питань від українців про чіткі графіки відключення світла, голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький відповів, коли саме будуть діяти лише планові відключення електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію енергокомпанії.

"Це буде можливим, коли дефіцит потужності в енергосистемі буде знижений до такого рівня, коли можна буде кожні 4 години відключати одну з трьох груп споживачів.  Всі споживачі в кожній області поділені обленерго та військово-цивільними адміністраціями на три черги. І ці три черги поперемінно відключаються від енергопостачання для того, щоб це відбувалось в плановому режимі. Ми зараз досить близькі до того, щоб привести дефіцит потужності до таких параметрів, коли ми знову зможемо повернутись до планових графіків. Думаю, що нам ще 2-3 дні буде на це потрібно. Якщо не буде нових обстрілів, то думаю, що на цьому тижні ми маємо вийти на планові графіки", повідомив голова правління НЕК "Укренерго".

Нагадаємо, зараз у Харкові та області обновили графіки планових відключень світла, які можна подивитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові змінили графік роботи метрополітену. Через зміни комендантської години змінюється час роботи метро у Харкові.

За новим графіком метро працюватиме з 7 грудня. У Харківському метрополітені змінюється час роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. Це пов’язано зі зміною тривалості комендантської години у місті. Так, від середи, 7 грудня метрополітен працюватиме з 5:30 до 21:30.

У Харківській області вже майже добу шукають 7-річного хлопчика (ФОТО). Герман Щербина зник у Красноградському районі.

5 грудня о 19:43 до ДСНС та поліції надійшло повідомлення про раптове зникнення неповнолітньої дитини у с. Крутоярівка Кегичівської територіальної громади. До пошуків негайно долучились рятувальники 20-ДПРЧ. Станом на ранок пошуки тривають. Зранку на місце події направлено зведений загін ГУ ДСНС України у Харківській області у складі рятувальних і водолазних підрозділів.

Хлопчика, що зник, звуть Герман Щербина, 2015 року народження. 5 грудня хлопець пішов з дому в селі Крутоярівка Красноградського району. Прикмети: зріст 120 см., худорлявої статури, волосся темно русяве, очі блакитні. Був одягнутий в синю куртку, без шапки, темні гумові чоботи.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукуваного, просимо повідомити до Красноградського РВП або зателефонувати на лінію 102 чи 05744-7-82-91.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися