Як працює метро у Харкові 26 січня

Харківський метрополітен працює, однак збільшено інтервали руху

У Харківському метрополітені звернулися до містян та розповіли про особливості роботи транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”. 

У метро розповіли, що з технічних причин тимчасово було збільшено інтервали на усіх трьох лініях Харківського метрополітену. “Просимо вас поставитися з розумінням до ситуації, що склалася, та перепрошуємо за тимчасові незручності!”, - звернулися до харків'ян у метрополітені.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова зареєстрували електронні звернення до Харківської міської ради з проханням відновити деякі маршрути громадського транспорту. Так, автор Віктор Васильович Верпека просить відновити тролейбусний маршрут №14. Він пояснив, що в метро величезний інтервал руху, а багато пасажирів їде до Армійської, Масельского, Індустріальної. “Прохання повернути тролейбусний маршрут №14 від метро "Захисників України" до кола "12 квітня". Маршрут дуже зручний, порожнім їздити не буде”, - впевнений автор петиції.  Підтримати пропозицію можна за посиланням.

А автор звернення Марія Геннадіївна Клейман просить відновити маршрут 215є. Вона подякувала владі міста за відновлення маршрутних автобусів, від яких відмовилися приватні перевізники, автобуси стають муніципальними, зручними та комфортними. Автор петиції просить відновити маршрутний автобус №215. Підтримати звернення можна за посиланням.

А з Холодної Гори запустили ще один автобусний маршрут. Він почав працювати з середи, 11 січня.




Джерело: https://t.me/kh_metro
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися