Війська РФ вдарили по Харкову: що відомо

У Харківській області триває розмінування

Минулої доби війська РФ масовано обстрілювали з артилерії, мінометів та з використанням авіації населені пункти у Харківському, Куп'янському та Чугуївському районах області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області розповів, що вчора, близько 14:30, ворог завдав удару по Харкову дроном-камікадзе. У результаті атаки було пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Обійшлося без постраждалих.

У результаті обстрілів м. Куп'янськ було пошкоджено будівлі цивільного підприємства та приватний житловий будинок, виникли пожежі. З пораненнями був госпіталізований чоловік 44-річний чоловік. 

У Вовчанську Чугуївського району у результаті ворожої атаки було пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, гаражі, знищено 2 автомобілі.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ с. Лиман Перший Куп'янського району пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури.

“В області залишається високою мінна небезпека. Вчора ввечері у с. Нова Гусарівка Ізюмського району внаслідок підриву на міні "Пелюстка", отримав поранення та був госпіталізований 39-річний чоловік”, - розповів Олег Синєгубов.

За його словами, у регіоні триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили понад 8 га території та знешкодили 137 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення ворог здійснив чергову невдалу спробу піти в наступ в районі Масютівки. Відступив під вогнем наших захисників з втратами. Віримо в ЗСУ та робимо усе можливе для перемоги України!”, - наголосив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається на Куп'янському напрямку.




Джерело: https://t.me/synegubov/6252
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися