Обстріл Харкова: де сталися прильоти (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Окупанти завдають ударів по Харкову.

Російські окупанти запускають ракети по Харкову. У місті пролунало декілька вибухів. Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов закликав мешканців Харкова та області залишатися в укриттях до відбою тривоги.

Наразі відомо про прильот в одному з районів Харкова.

"У Харкові лунають вибухи. Поки відомо про удар по Індустріальному району. Інформація про постраждалих та руйнуваннях уточнюється", – написав харківській міський голова Ігор Терехов.

За даними начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника, ворог завдав ударів по Харківщині із ЗРК С-300.

Олег Синєгубов о 14:13: "Зафіксовано два влучання в Індустріальному районі міста Харків, усі профільні служби виїхали на місце. Інформація про постраждалих на цю хвилину не надходила. Дані оновлюються".

Ігор Терехов о 14:30: "Удари прийшлися по промисловому обʼєкту. Обійшлося без пожежі, але з руйнуваннями. З під завалів врятували жінку - попередньо не постраждала, але лікарі все одно її оглянуть". 

Інформація доповнюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 1 червня вводять зміни до безкоштовних соціальних автобусів у Харківській області

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга.

Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн. Розклад можна подивитися за посиланням.

У Харкові підозрюють у злочині працівників "Харківгазу": що накоїли чоловіки

Допомагали окупантам в налагодженні газопостачання — двом робітникам АТ "Харківгаз" повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Що саме робили пристосуванці, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися