У Харківській області утворили ще одну військову адміністрацію

Ця військова адміністрація знаходиться неподалік Полтавської області.

6 червня Президент України Володимир Зеленський підписав Указ Про утворення військової адміністрації у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Згідно з Указом утворено Наталинську сільську військову адміністрацію Красноградського району Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Електропоїзди з Харкова курсуватимуть по-іншому (розклад)

Змінено розклад руху електропоїздів з Харкова до Ізюму.

У зв’язку з ремонтними роботами з червня по вересень частково змінюється розклад руху електропоїздів з Ізюму до Харкова та в зворотному напрямку. Про це повідомив начальник станції Ізюм Андрій Гадяцький, інформують "Коментарі. Харків". Як саме курсуватимуть поїзди з Харкова, дивіться за посиланням.

Окупанти вдруге обстріляли аміакопровід у Харківській області

Російські терористи вдруге обстріляли аміакопровід в Куп'янському районі. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синегубов, інформують "Коментарі. Харків". Зафіксовано загалом шість прильотів в район насосної станції біля с. Масютівка. Чи є загроза витоку токсичної речовини у повітря, читайте за посиланням.

Запуску соціального автобусу в Харківській області поки що не буде

БФ "Янголи спасіння" повідомив про відтермінування запуску безкоштовного автобуса у Борівській громаді. З технічних причин на цьому тижні автобус не зможе вийти на маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посланням на інформацію Борівської селищної ради. Дізнатися, на який термін переноситься початок роботи соціального автобусного рейсу, можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися