На Харківщині можуть оголосити примусову евакуацію ще з одного міста: що відомо

Жителі Куп'янського району виїжджають неохоче

Ворожі війська  продовжують вести наступальні дії на Куп’янському напрямку. Збільшилася кількість населених пунктів, які знаходяться під ворожим вогнем. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону, пишуть "Коментарі. Харків".

За його словами, окупанти не мають успіхів і під важким вогнем українських захисників відступають з втратами. Однак там знаходиться велика кількість ворожих сил і лінія фронту тільки збільшується.

Олег Синєгубов зазначив, що в Куп’янському районі вже кілька місяців оголошена евакуація, однак жителі неохоче виїжджають. “Тому ми наразі будемо розглядати можливість примусової евакуації дітей з самого міста Куп’янськ і з тих населених пунктів, там де ще проживають діти зі своїми батьками”, – додав голова ХОВА.

Раніше речник Східного угруповання військ Сергій Череватий розповідав про ситуацію на Куп'янському напрямку. За його словами, плани росіян відомі українським захисникам. Ситуація на Куп’янському напрямку складна, але контрольована. ЗСУ знають про всі плани російських загарбників і зривають їх.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 8 серпня, російські військові завдали чергового удару по Харківській області. “Окупанти продовжують терор мирного населення. Близько 9:20 ворог обстріляв  Козачу Лопань Харківського району”, - повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. За його словами, внаслідок обстрілу постраждали двоє чоловіків. Вони госпіталізовані у важкому та середньому станах.

Є влучання у приватні будинки та господарчі споруди, виникла пожежа. Олег Синєгубов повідомив, що екстрені служби працюють над ліквідацією наслідків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися