На кордон з росією доставили продукти: хто отримав

Люди й досі живуть у прикордонному населеному пункті на Харківщині

Поліцейські разом із волонтерами доставили 100 продуктових наборів жителям міста Вовчанськ та смт Старий Салтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Населені пункти розташовані неподалік від лінії фронту, сильно зруйновані внаслідок тривалих обстрілів з боку російської федерації. Удари по Вовчанській територіальній громаді продовжуються майже щодня.

Страждає цивільне населення. У містах не працюють магазини, а логістика доставки гуманітарної допомоги вкрай ускладнена практично безперервним вогнем російської армії.

16 серпня помічник начальника ГУНП у Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслава Марков разом з харківським волонтером Максимом Тележним та волонтерами благодійного фонду "УкрАзФронт" доставили пенсіонерам, а також людям з обмеженими можливостями гуманітарну допомогу від українсько-азербайджанського фонду.

Громадянам роздали 100 пакунків з продуктами харчування тривалого зберігання: м'ясні та рибні консерви, каші, локшина, макарони, соняшникова олія та овочеві консерви.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися